Dėl Valstybės tarnybos įstatymo pakeitimo projektų

Lietuvos laisvosios rinkos institutas (LLRI) sveikina iniciatyvą reformuoti valstybės tarnybą ir siekį padaryti ją efektyvesnę. Priartinus valstybinio sektoriaus reguliavimą ir veikimą prie privataus sektoriaus veikimo sudaromos prielaidos skatinti darbuotojų motyvaciją finansinėmis ir kitomis paskatomis už jų iniciatyvas, taip pat sudaromos sąlygos žmogiškuosius išteklius nukreipti efektyviau.

LLRI dalinasi analitine medžiaga apie tai, kaip būtų galima skatinti tarnautojų šeimininkiškumą ir užtikrinti valstybės tarnautojų veiklos ir tarnybinės etikos principų laikimąsi.

Visą medžiagą rasite šioje nuorodoje

Projektą finansuoja:

 

 

 

Europos ekonominės erdvės (EEE) ir Norvegijos finansiniai mechanizmai yra Islandijos Respublikos, Lichtenšteino Kunigaikštystės ir Norvegijos Karalystės indėlis mažinant ekonominius ir socialinius skirtumus bei stiprinant dvišalius santykius su 15 ES šalių Vidurio ir Pietryčių Europoje bei Baltijos šalyse. 2019 – 2024 m. Lietuvoje veikia EEE finansinio mechanizmo finansuojamas Aktyvių piliečių fondas, pilietinei visuomenei Lietuvoje stiprinti ir pažeidžiamoms grupėms įgalinti skiriantis 9 mln. eurų.

Daugiau informacijos rasite čia: https://apf.lt/; https://eeagrants.org/.