K. Leontjeva. Mafijos investuotojo pamąstymai (0)

Šios savaitės leidinyje “Balsas.lt savaitė” perskaičiau man labai patikusį interviu su mafijos investuotoju, šis interviu iš pradžių buvo paskelbtas spekuliantai.lt svetainėje, jį perskaityti galite čia. Pateiksiu įdomiausiai man pasirodžiusias citatas 🙂

“Mes investuojam labai konservatyviai. Pasijuskite mano kailyje, jums patikėta dalis mafijos pinigų. Ar gi leisite sau daug rizikuoti? Aišku, kad ne. Juk tai nėra „mokesčių mokėtojų“ pinigai. Niekas tikrai nekompensuos praradimų. O sumos tikrai solidžios.”

Paklaustas dėl investavimo į Forex‘ą:
“Nėra poreikio, o ir rizikinga. Kadangi mes veikiam visame pasaulyje, tai, reikalui esant, paskeisti valiutą turime savo greitas ir patikimas priemones. Antra vertus, valiutų rinka yra pakankamai politizuota, t.y. nėra tiek laisva, kiek norėtųsi. Tai padidina riziką. Prisiminkim ir centrinių bankų intervencijas, ir dabartinį JAV dolerių „kepimą“.”

Na, o pabaigai – apie investavimą į Lietuvos įmones ir kaip tokios investicijos jam pasibaigtų:

“Kur ta Lietuva? Kokios ten bendrovės? Mane, geriausiu atveju, į pensiją išlydėtų už tokios rizikos prisiėmimą. Su mūsų pinigais nelikvidžioje rinkoje nėra ką daryti, dėl mažų sumų mes tikrai tiek nerizikuojam.”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

two − one =