Lietuvos laisvosios rinkos institutas kviečia dėkoti mokesčių mokėtojams – už talentus, kurie padaugina mūsų duoną

Pagarbos mokesčių mokėtojams diena

Pagarbos mokesčių mokėtojams diena.

Šiandien, gegužės 11 d., minime Pagarbos mokesčių mokėtojams dieną. Šia proga Lietuvos laisvosios rinkos institutas (LLRI) kviečia padėkoti visiems mokesčių mokėtojams už jų indėlį į valstybės gerovės kūrimą. 

„Pagarbos mokesčių mokėtojams dieną dėkojame žmonėms už talentus, kurie padaugina mūsų visų duoną, už paaukotas dienas ir metus, už naštą, kurią kasdien neša kiekvienas mokesčių mokėtojas, – teigia LLRI prezidentė Elena Leontjeva. – Mes siekiame, kad šis indėlis būtų įvertintas, juk tik mokesčių mokėtojų dėka Lietuva turi biudžetą, kariuomenę, mokyklas ir ligonines, oro uostus ir gamtos draustinius.“ 

Pagarbos mokesčių mokėtojams dienos minėjimas.

Pagarbos mokesčių mokėtojams dienos minėjimas.

Pagarbos mokesčių mokėtojams diena yra minima nuo 2018 m. LLRI iniciatyva ji yra įtraukta į Lietuvos Respublikos atmintinų dienų sąrašą. 

„Skirstoma tik tai, kas sukuriama, tad turime gerbti mokesčių mokėtojus ir leisti jiems kurti, – pabrėžė E. Leontjeva. – Tik mokesčių mokėtojų dėka turime viešąjį sektorių, kurio paskirtis – tarnauti savo piliečiams, abipusės pagarbos pagrindu kuriant gerovę. Tą turime dėkingai prisiminti kiekvieną dieną.” 

Apie tai, kokias teises turi Lietuvos mokesčių mokėtojai, skaitykite šioje nuorodoje