Ieškom inovatyvumo versle: kviečiame į video idėjų kūrimo fabriką!!!

Sveiki visi, besidomintys kinu ir video kūrimu !!! Sveiki ir video konkurso Ieškom inovatyvumo versle! dalyviai !!!
 
LLRI KVIEČIA į susitikimą su profesionaliu kino kūrėju, režisieriumi ir scenaristu Dariumi Šilėnu! Ateik, kartu su profesionalu „išsikepk“ video idėją ir sužinok, kaip ją sėkmingai įgyvendinti!
 
KAS? Idėjų video kūrimui fabrikas. Pačių originaliausių sumanymų paieška ir mokymasis juos techniškai įgyvendinti.
 
Režisierius Darius Šilėnas kalbės apie dramaturgijos, scenarijaus rašymo principus ir apie tai, kaip nufilmuoti ir sumontuoti Jūsų idėjas puikiai atskleidžiantį video!
 
Darius Šilėnas – 5 trumpametražių filmų, dviejų muzikinių klipų ir ilgametražio filmo režisierius, montuotojas bei scenarijaus autorius. D. Šilėno filmai rodyti Lietuvos, Lenkijos ir Vokietijos filmų festivaliuose ir Lietuvos nacionalinėje televizijoje.
 
Susitikime taip pat dalyvaus LLRI jaunesnysis ekspertas Remigijus Senavaitis, kuris padės išsiaiškinti, kas yra inovatyvumas ir kūrybingumas versle, ir kaip šią temą realizuoti video klipuose. Tai puiki galimybė video konkurso „Ieškome inovatyvumo versle“ esamiems ir būsimiems dalyviams – čia pat išsikepti idėją, sužinoti, kaip ją įgyvendinti, registruotis ir pradėti varžytis dėl piniginio prizo – 3500 Lt. Daugiau apie konkursą >> ČIA
 
KUR? Kino teatre “Pasaka”, Šv. Ignoto g. 4/3, Pušku Pušku salėje.
KADA? Rugsėjo 19 dieną, nuo 16 iki 18 valandos.
KĄ DARYTI? Registruokis siųsdamas laišką  senavaitis@lrinka.lt
 

Dariaus Šilėno režisuotas vaizdo klipas. Jis taip pat ir montavo bei yra scenarijaus autorius:

Laukiam visų, kuriems įdomu!