Knyga „Verslininko vaidmuo“ – priešnuodis nuo marksistinių teorijų kokteilio

cover.web.verslininko2

 

 

LLRI pristato naujausią ir paskutinę serijos Ekonominės politikos skaitiniai knygą „Verslininko vaidmuo“. Tai aštuntoji rinktinė iš Ekonominės politikos skaitinių serijos.

Ką veikia verslininkai? Ar jie prisideda prie visuomenės gerovės? O gal atvirkščiai – siekia tik naudos sau? Jei klausimai atrodo paprasti, neskubėkite jų nuvertinti. Nuo atsakymų į juos priklauso labai daug visuomenės ir ekonomikos sprendimų. Knygos „Verslininko  vaidmuo“ straipsnių autoriai – filosofė A. Rand,  pripažinti ekonomistai L. von Misesas, I. Kirzneris ir kiti – giliai ir iš esmės permąsto verslininko vaidmenį visuomenėje. Jų įžvalgos padės geriau pažinti verslininkus nuolat lydinčią riziką, žmogų ir jo poreikius, išryškins verslininko ir vadybininko skirtumus, inovacijų svarbą. Ši rinktinė ne tik pagilins žinias, bet ir apsaugos nuo marksistinių teorijų kokteilio, kuris užnuodijo ne vieną protą ir sužlugdė ne vieną valstybę.

Knygą galite įsigyti:

Užsukę į LLRI. Mūsų adresas: Vilnius, Šeimyniškių 3A, 1 aukštas. Dirbame nuo 8:30 iki 17:00 val., pietaujame nuo 12:00 iki 13:00 val.

E-formato knygą: Skaitykle.lt

Greitai knyga pasirodys ir elektroniniuose knygynuose